Създателите на Приятели отдадоха почит на Матю Пери след внезапната му

...
Създателите на Приятели отдадоха почит на Матю Пери след внезапната му
Коментари Харесай

Създателите на Приятели: Бяхме благословени да имаме Матю Пери в живота си

Създателите на " Приятели " отдадоха респект на Матю Пери след внезапната му гибел. Съавторите Марта Кауфман и Дейвид Крейн и режисьорът Кевин Брайт направиха взаимно изказване след кончината на звездата в събота. 

„ Шокирани сме и надълбоко натъжени от кончината на обичания ни другар Матю. Все още случилото се ни се коства нереално. Всичко, което можем да кажем, е, че се усещаме благословени, че го имахме в живота си. Той беше ослепителен гений. Клише е да се каже, че артистът прави ролята си своя, само че в тази ситуация с Матю няма по-верни думи. От деня, в който за първи път го видяхме да се превъплъщава в ролята на Чандлър Бинг, за нас нямаше различен вид. Винаги ще ценим насладата, светлината и ослепителната просветеност, които той притежаваше - освен в работата си, само че и в живота. Той постоянно беше най-забавният човек в стаята. Но също така беше и най-милият, с даряващо и безкористно сърце ”, споделят създателите на " Приятели ".

Те изрекоха най-искрени съболезнования на фамилията и приятелите на Пери. И признаха: " Това е " епизодът ", в който сърцата ни в действителност бяха разрушени ".

10-те сезона на сериала се излъчваха в интервала 1994 - 2004 година, а повторенията им към момента се въртят по малките екрани из целия свят.

Кауфман, Крейн и Брайт се събраха отново с Пери и останалите за специфичния филм " Приятели " през 2021 година, за който всички те бяха номинирани за премия " Еми " в категорията " Специален филм с развлекателен темперамент ”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР